Blog post background

Партньорства

Иновативната платформа за Minecraft фрийлансъри и ресурси - Artifex.gg

Създадено от Valentin V.
15 април 2024 г.
Гледания: 0
Blog post leading image

Artifex x MazenHost - Официално партньорство!

С радост обявяваме, че официално сме партньори с Artifex. Artifex предоставя уникална и фокусирана върху общността платформа, където можете да намерите всичко необходимо за създаването на вашия Minecraft сървър – ресурси, плъгини, светове, настройки... всичко. ✨

Повече за Artifex

Това, което отличава Artifex, е тяхната ангажираност към качеството. Те избират само най-добрите ресурси, предлагайки ви не само безопасност, но и увереността, че правите правилния избор. Тяхната платформа се отличава с уникален и добре обмислен дизайн, предлагайки безупречен потребителски интерфейс/преживяване (UI/UX) и множество функции.

Blog image
Blog image

Както можете да видите от изображението по-горе, Artifex позволява на фрийлансъри лесно да споделят своите предварително направени творения на своя уебсайт – дори можете да създавате персонализирани поръчки с избраните от вас фрийлансъри! 🤩

Artifex разпознава огромния талант в гейминг индустрията и има за цел да даде възможност на създателите да монетизират своите умения и да достигнат до глобална аудитория. Тяхната платформа в момента поддържа общностите на Minecraft и Roblox, предлагайки разнообразие от ресурси, включително плъгини, скинове, world Mapове, скриптове и други.

Бъдещи планове

Ние сме изключително вълнувани, тъй като сме планирали много съвместни проекти и нови функции, които ще бъдат от полза за двете страни и community-то. Избрахме Artifex като наш дългосрочен партньор, защото нашите визии съвпадат идеално – искаме същото за нашите общности! 🫂

Blog image

Невероятна възможност!


Ако сте фрийлансър, това е перфектното място за вас да създадете своя магазин. Можете да започнете да предлагате своите услуги от всякакъв вид.

Създателите могат да използват Artifex за да продават своите уникални творения, да се свързват с купувачи и да разширяват своите портфолиа. -- всички сте добре дошли тук!

Платформата стартира преди няколко дни, така че сега е най-добрата възможност за фрийлансъри да се включат, тъй като конкуренцията все още не е голяма и вашите ресурси ще бъдат разглеждани повече, което ще генерира повече приходи.

Вземи сървър на Minecraft

Интересуваш ли се от хостинг на Minecraft?

Научете повече

Какво да прочета след това:

Играй новия снапшот "Отровен картоф" за първи април - Minecraft 2024
Какво да избера: CraftBukkit или Paper или Spigot
Join our discord

Сподели поста